mooj
stibag
Lid van stichting ter bevordering van de alternatieve geneeskunde

Natalie van Lambalgen
Vlasland 40
3833 CP Leusden
+31 (0)6 11 36 61 84
info@zo-mooj.nl

Client ervaringen

6 reacties op “Client ervaringen”

 1. Maike schreef:

  Natalie is een bijzonder, open en fijn mens. Met al haar kennis en kunde weet ze je op de juiste manier te behandelen. Haar behandelingen kunnen bijdragen bij aan je eigen proces en de massages zijn bovendien zeer prettig.

 2. Philippe schreef:

  Ik ben al een aantal keren bij Natalie geweest voor ontspannende massages. Natalie staat positief in het leven en heeft een groot invoelend vermogen. En dat merk je. Ze is in staat naar de signalen van het lichaam te luisteren en terug te geven wat het nodig heeft. In mijn geval was dat vooral om spanningen los te laten. Ze gebruikt daarvoor meerdere massagetechnieken en dat maakt haar een kundige masseuse. Ik kan haar van harte aanbevelen!

 3. Derk schreef:

  Vorige week ben ik op aanraden van iemand naar Natalie gegaan en ik kan vertellen het was een zeer bijzondere en fijne ervaring waar ik absoluut geen spijt van heb. Ze neemt alle tijd voor je, waardoor je in dit stressvolle klimaat de tijd hebt om te ‘zijn’. Blij ben ik dat ik een bijzonder mens heb mogen ontmoeten, die ook nog eens fantastisch kan masseren! Ik zit een stuk beter in mijn vel!

 4. Sandra schreef:

  Afgelopen week ben ik voor het eerst bij Natalie geweest voor een reiki behandeling. Ik vond het een fijne ervaring en voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Ze neemt echt de tijd voor je.
  Ik ga hier zeker vaker heen. Ben ook benieuwd naar haar massages!

 5. Chantal schreef:

  De reiki behandeling van Natalie geeft me rust in stressvolle periodes. Ik ervaar het als heel aangenaam, mede door de fijne ruimte, maar voornamelijk door Natalie zelf

 6. Petra schreef:

  Ik heb van Natalie een heerlijke massage mogen ontvangen, met kristallen, olie en cupping. Het heeft me erg goed gedaan. Vooral de cupping heeft een diepere werking die nog lang doorwerkt. Haar benadering spreekt me erg aan en vraagt naar meer!
  Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.