mooj
stibag
Lid van stichting ter bevordering van de alternatieve geneeskunde

Natalie van Lambalgen
Vlasland 40
3833 CP Leusden
+31 (0)6 11 36 61 84
info@zo-mooj.nl

Edelsteen massage

Energie-uitwisseling tussen olie, edelsteen en mens

De massage is geschikt voor jong en oud, voor elk huidtype en zorgt voor een goede doorstroming. Stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats.

Door de warmte van de edelsteen dringt de massage dieper door in de spieren, waardoor deze nog effectiever wordt. Deze vorm van massage is daarom zeer geschikt voor mensen met spierproblemen, gewrichtsproblemen, spanningen of stress. De edelsteen massage kan een op zichzelf staande behandeling zijn of in combinatie met een andere behandeling plaatsvinden.

Stenen waar je mee gemasseerd kunt worden zijn bijvoorbeeld bergkristal, amethist, rozenkwarts, aventurijn, oranje calciet en rode jaspis. Je kunt een steen samen uitkiezen, omdat je de kleur mooi vindt of vanuit een intuïtie, maar natuurlijk ook om een ‘probleem’ weg te nemen. Edelstenen kunnen je namelijk heel veel kracht geven als je in een bepaald proces of fase in je leven zit. Denk aan de rode jaspis, die je helpt met beide voeten op de grond te blijven (aardend) en die de spijsvertering ondersteunt. Of de rozenkwarts die je een zachte, positieve en liefdevolle werking laat ervaren. De steen van het hart.

Het effect van de edelsteen massage is ontladend en opladend. Het heeft een positief effect op de emoties en versterkt je zelfbeeld, eigenwaarde, liefde en levensvreugde.


Reacties zijn gesloten.