mooj
stibag
Lid van stichting ter bevordering van de alternatieve geneeskunde

Natalie van Lambalgen
Vlasland 40
3833 CP Leusden
+31 (0)6 11 36 61 84
info@zo-mooj.nl

Filosofie

Het gevoel van thuiskomen

Natalie haar roots liggen in het kappersvak, waarin zij ruim 20 jaar ervaring in heeft. De liefde voor dit vak komt voort uit de gedrevenheid om intensief met mensen om te gaan en ze mooier te maken dan dat ze al zijn.

Na in diverse kapsalons gewerkt te hebben rees echter de vraag: “er moet toch meer zijn?” Dat veranderde haar rol binnen het kappersvak. Acht intensieve jaren volgden waarin zij als technisch adviseur kappers door heel Nederland trainde in hun omgang met producten en klanten. Dit werk heeft ze voor een aantal gerenommeerde merken gedaan, waaronder KMS, L’Oréal en TIGI. Bij laatstgenoemde in de functie van educatiemanager. Omdat coachen en trainen in haar ‘bloed’ zit werkt ze naast MOOJ bij een uitgever die leermiddelen levert aan scholen/opleidingen in uiterlijke verzorging.

Het intrigeerde haar tijdens dit werk hoe je mensen op diverse manieren kunt benaderen. Door de juiste gespreks-en benadertechnieken toe te passen lukte het om onzekerheden bij mensen om te buigen naar kracht. Zo groeide het besef dat we meestal in rationeel contact zijn met elkaar en dat we het gevoel vaak wegdrukken.

Natalie ervaart dagelijks dat de samenleving aan het verharden is. De wereld zou er mooier en beter uitzien als we liever, zachter, opener en eerlijker met elkaar omgaan. Ze is van dit gegeven overtuigd en van haar eigen aandeel (en verantwoordelijkheid) daarin.

Het vele reizen in binnen- en buitenland en de resultaatgerichte baan braken haar op een gegeven moment op. Het een punt was bereikt waarop ze tot een belangrijk inzicht kwam: het verlangen naar rust, en ze besefte dat ze dit ook aan anderen wilde geven. Toen dit duidelijk was ontstond er een gevoel van thuiskomen in haar lijf. Resultaat behalen heeft nu een heel andere betekenis gekregen. Het thuiskomen in je eigen lichaam wil ze nu graag anderen laten ervaren.

De afgelopen jaren is ze zich meer en meer gaan verdiepen en heeft ze diverse cursussen en opleidingen gevolgd, zoals Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reiki/Seichem, Algemene Holistische Massagetechnieken, Energetische Massage (Holos), Edelsteenmassage en de liefde voor edelstenen en hun helende werking en Remedial Cupping. Het is nu ook mogelijk om voor coaching en therapie sessies te komen.

 

 

Reacties zijn gesloten.